ČEKA SE POTVRDA

Hrvatska liga ostat će bez još jednog klasnog igrača; Arijan Ademi ima suputnika za Kinu

14.03.2023 u 12:38

Bionic
Reading

Pouzdani stoper NK Osijeka i povremeni hrvatski reprezentativac, 31-godišnji Mile Škorić, uskoro bi mogao put Kine. Naime, postoji interes Changzhou Mighty Lionsa, pa bi se dva kapetana - Dinamov Arijan Ademi, i Osijekov, mogli naći u istom avionu za Daleki istok

Kako je prvi objavio Germanijak.hr, a potom smo provjerili i na još jednoj adresi, priča oko odlaska 31-godišnjeg Mile Škorića, vrlo brzo bi se mogla rasplesti.

Naime, Changzhou Mighty Lions zagrizao je za iskusnog Osijekovog stopera, a kako je on već u godinama u kojima neće biti previše prilike za najizdašnije ugovore, vrlo je izvjesno kako će slavonski prvoligaš 'dignuti rampu' igraču, ali i pri tom sebi popuniti rupu u blagajni.

Sve ovo djeluje pomalo zabrinjavajuće za sve navijače Osijeka, jer u kratkom periodu ostali su bez odličnih igrača, poput golmana Ivice Ivušića, Diona Drene Belje, Laszla Kleinheislera....

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport