LJUT K'O PAPRIKA

Mate Pavić poludio: U šoku sam. Ovo je sramota!

03.02.2014 u 22:20

Bionic
Reading

Deveto izdanje Zagreb Indoorsa u glavnom će ždrijebu imati šestoricu Hrvata. Mogao im se pridružiti i Mate Pavić, no uzbudljiv meč trećeg pretkola završio je poražen i jako ljut

Mate Pavić je protiv Andreja Kuiznjecova imao priliku za uzvrat za poraz u Umagu kada ga je Rus zaustavio na putu u četvrtfinale. Dvadesetogodišnji Splićanin prvi je set osvojio u tie breaku, no Rus je uzvratio sa 6:3, 7:6 i izborio glavni turnir.

Igrao je Mate agresivno, bivšem juniorskom pobjedniku suprotstavio se izlascima na mrežu i vrlo solidnim servisima. No na kraju su mu presudili živci. 'Ratovao' je s hrvatskom sutkinjom od početka meča, a kada mu je čevrti puta u meču promjenom odluke odnijela poen kod 4:4 u odlučujućoj igri meča, više se nije uspio smiriti.

Do kraja više nije uzeo ni bod, a nakon izgubljene meč lopte napravio je pokret kao da će sutkinju pogoditi lopticom. Suzdržao se, čestitao protivniku i odjurio u svlačionicu.

'Ovo je sramota, još sam u šoku. Bolje da ne govorim ništa, samo bih htio da mi idući put sudi netko drugi. Nije to bila samo zadnja lopta koju je sudila prekasno, već je cijeli meč radila protiv mene. To se domaćem igraču na domaćem turniru od domaćeg suca može dogoditi samo kod nas', rekao je Pavić i vratio se svojoj igri.

'Ukupno sam zadovoljan s ova tri meča, šteta što sam toliko oscilirao u drugom setu i što nisam zadržao break u trećem. Za kontinuitet mi treba više mečeva u singlu i moram istaknuti da sam razočaran što nisam bio ni na širem popisu kandidata za pozivnicu', završava ljevoruki Splićanin. Oni se često najteže smire.