šok i nevjerica!

Marko Livaja objavio: Odlazim iz hrvatske reprezentacije!

08.10.2023 u 16:22

Bionic
Reading

Napadač splitskog Hajduka Marko Livaja (30) donio je šokantnu odluku o prestanku igranja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju samo dan uoči okupljanja za dvije važne kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2024. protiv Turske i Walesa, koje su na programu sljedećeg tjedna

'Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez', napisao je Marko Livaja i dodao:

'Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti.'

Totalni je ovo šok za sve jer Livajina objava stiže u tjednu kad Hrvatska nastavlja kvalifikacije za plasman na EURO 2024., u četvrtak 12. listopada 'vatreni' u Osijeku igraju s Turskom, a u nedjelju 15. listopada gostuju kod Walesa.

Momčad Zlatka Dalića desetkovana je ozljedama, posebice u napadu - nema Petkovića, Perišića i Oršića, upitni su Kramarić i Ivanušec, a sad je Marko Livaja odlučio da napušta 'vatrene'!

>> više statistike pronađite OVDJE