što je previše je previše

Mario Mandžukić postavio uvjete i rekao kakvu plaću želi, a u ruskom su klubu ostali šokirani!

07.07.2020 u 08:11

Bionic
Reading

Nakon što je u nedjelju raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom, 34-godišnji bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić ubrzo je postao tema medija jer bez obzira na godine, itekako je zanimljiv igrač i pitanje je gdje će nastaviti karijeru

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, u nedjelju je potvrdio raskid ugovora s katarskim Al Duhailom, za kojeg je odigrao tek pet prvenstvenih utakmica, dvije u azijskoj Ligi prvaka te jednu u kupu, i pri tom zabio dva gola.

Naravno, već u ponedjeljak krenule su špekulacije gdje bi ovaj srčani nogometaš mogao nastaviti karijeru, a nekako su najglasniji bili ruski mediji, koji tvrde da Mandžukić već mjesec dana pregovara s moskovskim Lokomotivom.

No, tek nakon što je i formalno raskinuo ugovor s Al Duhailom, ruskom je klubu mogao postaviti uvjete, a oni su - opet prema pisanju ruskih medija - 'svemirski'.

Naime, kako piše Sport24.ru, Mandžukić traži četiri milijuna eura godišnjih primanja, odnosno za dvogodišnji ugovor čak osam milijuna eura.

Čini se da je i za ruske klubove to ipak previše, pa je pitanje hoće li Mandžukić spustiti cijenu odnosno 'apetite' dovesti u razumne okvire, ili će ova priča završiti prije nego je i počela.