NIJE BAŠ UGODNO

Talijani znaju nešto što Zlatko Dalić ne zna? Raspisali su se o Marcelu Brozoviću i zabrinuli hrvatske navijače

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 16.12.2022 13:03
  • Objavljeno 16.12.2022 u 10:33
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu od 16 sati igra zadnju utakmicu na ovom Svjetskom prvenstvu. Važnost je velika, jer protiv Maroka borit će se za svjetsku broncu

Iako se u Hrvatskoj maštalo o svjetskom zlatu, poraz od Argentine stigao je kao bolno otrježnjenje. Ali nakon neprospavane noći svi su u hrvatskoj nogometnoj delegaciji shvatili da i svjetska bronca vrijedi jako puno.

I zato je izbornik Zlatko Dalić najavio maksimalan angažman svih kako bi se u Hrvatsku vratio s medaljom. Za taj uspjeh trebat će mu pobjeda nad Marokom, a po nju će ići samo sa zdravim i spremnim igračima. Ranije je objavljeno kako Josip Juranović, koji je bio pravo Dalićevo osvježenje na desnom boku, ipak neće moći igrati u protiv Maroka. Sad je upitan i Broz...

Naravno, svi su se zabrinuli nakon što je početkom drugog poluvremena zamijenjen Marcelo Brozović, jer znaju njegovu važnost u ovom reprezentativnom kadru.

Brozović je zbog problema sa zadnjom ložom u srijedu preskočio trening, baš kao i u četvrtak, ali još nitko nije rekao da je otpao te su ostavili mogućnost da na treningu u petak ipak provjere u kakvom je stanju.

Međutim ugledni talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport objavio je tekst pod naslovom 'Simone Inzaghi može odahnuti', navodeći da će Broz sigurno propustiti utakmicu protiv Maroka.

Podsjetili su talijanski novinari da se Brozović tijekom rujanskog nastupa u hrvatskom dresu protiv Austrije ozlijedio i da zbog toga nije igrao mjesec i pol, odnosno da je prije odlaska na SP u Katar odradio tek tri utakmice, ali u kojima je ulazio kao zamjena.

Sada bi u Interu bili sretni da im ne dođe ozlijeđen te navijaju da propusti utakmicu s Marokom.

Ali pritom zaboravljaju da bi i u Hrvatskoj bili sretni, ako je Brozović spreman, da doprinese u pobjedi nad Marokom. Na radost svih hrvatskih navijača.

  • +87
Argentina - Hrvatska; SP u nogometu Katar 2022., 13.12.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal