dalić u PROBLEMu

Loše vijesti za Vatrene iz Katra! Josip Juranović neće igrati protiv Maroka!

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 16.12.2022 12:08
  • Objavljeno 16.12.2022 u 10:59
Bionic
Reading

Nažalost, Josip Juranović, koji je bio pravo Dalićevo osvježenje na desnom boku, ipak neće moći igrati u subotnjoj utakmici (16 sati) protiv Maroka

Desni bek Hrvatske zbog ozljede lista neće biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za utakmicu protiv Maroka.

Pred 27-godišnjakom sada je desetak dana mirovanja, a ozljedu je zaradio u polufinalnoj utakmici protiv Argentine, u kojoj je zbog tog problema i izašao u 70. minuti.

Juranović je od prvog dana bio zapažen, a posebno su ga hvalili nakon utakmice protiv Brazila, kada je uspješno zaustavljao Viniciusa, ali i pomagao u napadačkim akcijama.

Protiv Maroka trebao bi ga zamijeniti 22-godišnji Bayernov igrač Josip Stanišić, a koji još nije zaigrao na Svjetskom prvenstvu.

No Juranović nije jedini problem koji ima izbornik Dalić uoči utakmice za treće mjesto i brončanu medalju. Ozljeda muči i Marcela Brozovića, a lakše je ozlijeđen i stoper Joško Gvardiol. U kojem će sastavu Hrvatska istrčati protiv Maroka, Dalić će odlučiti tek u subotu ujutro.

'Bolje je nego što je bilo prije. Imamo još danas i sutra da poradimo na tome i mislim da ću biti zdrav i da ću biti u sastavu', rekao je u četvrtak Gvardiol koji je protiv Argentine igrao pod injekcijom.

  • +87
Argentina - Hrvatska; SP u nogometu Katar 2022., 13.12.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal