dobro je i prošao

Marc Marquez napokon se oglasio nakon stravične nesreće i teškog pada: Vratit ću se...

20.07.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Šesterostruki svjetski MotoGP prvak Marc Marquez (27) doživio je tešku nesreću na prvoj ovosezonskoj utrci za Veliku nagradu Španjolske na stazi u Jerezu. Pad je bio strašan, isprva se činilo kako je sjajni španjolski motociklist teško stradao

Vozač Repsol Honde pao je s motocikla samo četiri kruga prije kraja utrke te je na nosilima hitno prevezen do najbliže bolnice.

Šef njegove momčadi Alberto Puig objavio je kako će Marc Marquez u utorak u Barceloni biti operiran, no prvo mora odraditi detaljne preglede kako bi se potvrdilo da nema ozbiljnijih ozljeda glave ili prsnog koša.

Marquez, inače šesterostruki svjetski MotoGP prvak, slomio je ruku u teškom padu, a sad se sjajni španjolski motociklist oglasio i na društvenim mrežama te barem donekle primirio milijune zabrinutih navijača diljem svijeta.

'Nekada stvari ne idu kako očekujete, ali najvažnije je vratiti se i krenuti dalje. Nadam se da ste uživali u povratku!', napisao je Marquez i dodao:

'Sad me čeka operacija u kojoj ćemo moju kost ramena vratiti na mjesto. Svima obećavam da ću se vratiti jači i što je prije moguće.'

>> Video pada Marca Marqueza pogledajte OVDJE