POJAČANJE ARGENTINE

Maradona dolazi u Zagreb i žestoko će navijati protiv Hrvatske!

23.11.2016 u 17:15

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama argentinskih medija, Diego Maradona bit će među dvije tisuće argentinskih navijača koji će u zagrebačkoj Areni navijati za svoju Davis Cup reprezentaciju u finalu...

U petak počinje veliki okršaj Hrvatske i Argentine u finalu Davis Cupa, a čini se da će gosti imati i jednog vrlo uglednog navijača. Naime, prema tvrdnjama argentinskih medija Diego Armando Maradona dolazi u Zagreb u pratnji još tri osobe kojima su osigurane ulaznice za tenisku poslasticu.

Neće to biti prvi put da Maradona prisustvuje finalu Davis Cupa, jer je već bio u Rusiji 2006. godine, kada je argentinska izabrana vrsta izgubila.

Diego kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih nogometaša svih vremena dobar je prijatelj s Juan Martinom del Potrom, a upravo će on predstavljati najveću opasnost hrvatskim tenisačima na terenu, s obzirom da se ove godine može pohvaliti pobjedama protiv Murrayja, Đokovića i Nadala.

'Maradona je važna sportska ličnost Argentinu i lijepo je što nam dolazi pomoći,' komentirao je pak vijest Leonardo Mayer, tenisač koji je u polufinalu odveo Argentince do pobjede u petom meču, a vjeruje se da će i protiv Hrvatske dobiti priliku zaigrati...