NEOČEKIVANI REKORDER

ManUtd ponudio 160 milijuna eura, Nijemac ostao hladan

01.07.2015 u 17:14

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok među nogometašima i službeno je počeo. Naravno, mnogi poslovi već su odrađeni, a sigurni smo da će do njegova kraja biti još prelazaka velikih zvijezda

Kraj prošle nogometne sezone nudio je svakakve kombinacije. Od prodaje Garetha Balea, Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa, Davida de Geeja, Bastiana Schweinsteigera... I svi su ti transferi mogli prerasti u enormno skupe.

Međutim, dok ove zvijezde još uvijek ostaju na starim adresama iako je vrlo izvjesno da će neki od njih (De Gea prvi) promijeniti sredinu, sada je s Otoka stigla nova bomba.

Manchester United spreman je izdvojiti 160 milijuna eura za Bayernova napadača, 25-godišnjeg Thomasa Müllera. Nizozemski stručnjak na klupi 'vragova', Louis van Gaal koji je Müllera vodio dvije sezone, od 2009. do 2011., očito je procijenio da bi njemački reprezentativac mogao biti dobra zamjena za Falcaa odnosno Robina van Persieja i da bi bio od pomoći Wayneu Rooneyju.

Doduše, Nijemac je zasad hladan na ponudu 'vragova'.

'Kada vam dođe takva ponuda, automatski se morate znati nositi s njom. Zahtjev iz tako velikog kluba je čast i nagrada za sve ono što ste kao igrač radili dobro. Ali u Bayernu se osjećam sretno. Imam ugovor koji traje do 2019. i zato o takvim kombinacijama uopće ne želim razmišljati', poručio je Müller