ŠOKANTNA PORUKA NA VALENTINOVO

Manijak koji je prijetio nesrećom Schumijeve djece osuđen!

18.05.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Obitelj Michaela Schumachera bila je suočena sa strašnim prijetnjama, a ucjenjivač je na kraju uhvaćen i osuđen

U prosincu 2013. Michael je teško stradao na skijanju te se i dan danas izoliran od javnosti oporavlja od ozljeda. Za to vrijeme njegova obitelj je bila suočena s neistinitim informacijama pojedinih medija vezanim uz zdravlje sedmerostrukog prvaka te je s njima završila na sudu.

No nije to sve ružno što se događalo Schumacherovima. U ovom teškom razdoblju njihovu bol pokušao je iskoristiti stanoviti Huseyin B. iz Dettingena (Njemačka).

On je 14. veljače prošle godine poslao prijeteći mail Corinni Schumacher u kojoj je zahtijevao 'malu donaciju' od 900 tisuća eura, inače  bi se njezinoj djeci mogla dogoditi nesreća. Tražio je da mu se novac uplati na bankovni račun najkasnije do 31. ožujka 2016., te je naveo kako se u Formuli 4 događa mnogo nesreća (tada je Mick Schuamcher vozio u toj kategoriji).

Corinna je odmah reagirala, obavijestila policiju i detektive, a ucjenjivač je poslije istrage uhićen.

Ovih dana održano je suđenje, a Huseyn B. je sve priznao.

'On je sve isplanirao, ali nije mogao objasniti zašto je to napravio', rekao je njegov odvjetnik.

Javni tužitelj je tražio dvije godine uvjetno, a sud je kaznio ucjenjivača s godinu i devet mjeseci uvjetno, mora platiti 4500 eura kazne, odraditi 50 sati društveno korisnog rada i podvrći se psihijatrijskoj terapiji.

Inače, Michael i Corinna imaju dvoje djece sina Micka (18) i kći Ginu-Mariju (20).