AKO ON TAKO KAŽE...

Bliski prijatelj progovorio o Schumiju i njegovoj obitelji!

12.05.2017 u 17:21

Bionic
Reading

Bivši vozač Formule 1 Gerhard Berger (57) prokomentirao je cijelu situaciju vezanu uz oporavak Micahela Schumachera, a austrijski vozač nije izgubio nadu u dobre vijesti

Puno toga se pisalo o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera koji je nastradao na skijanju u prosincu 2013., ali pravih informacija nije bilo. Austrijski vozač Gerhard Berger i dalje je u kontaktu sa obitelji sedmerostrukog prvaka i u razgovoru za Köln Express je izrekao riječi koje će opet probuditi znatiželju i nadu kod fanova.

'I dalje vjerujem u čudo i zaista se nadam da ćemo uskoro čuti pozitivne vijesti o Michaelu', izjavio je Berger, jedna od rijetkih osoba koje su ostale bliske s obitelji nesretnog Nijemca.  

'Zaista je vrijedno divljenja kako se Corinna i Mick nose s ovom situacijom. Mislim da je predivna priča da je Mick poslušao svoje srce i želi se profesionalno utrkivati.  Naravno da je utjecaj Michaela na Micka ogroman, ali on je talent i u pravom je okruženju da se nauči nositi s pritiskom. On je Schumacher i zna što radi,' dodao je Berger koji je u karijeri deset puta stajao na najvišem postolju, a sudjelovao je u čak 210 utrka.