CIJELI SVIJET TO ZANIMA

Bolne izjave koje će na noge dignuti Schumijeve fanove

02.05.2017 u 08:15

Bionic
Reading

Bivši francuski vozač Philippe Streiff (61) govorio je za engleske medije o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera te je izjavio nešto što ne želi čuti nijedan fan sedmerostrukog prvaka

Streiff je i sam doživio tešku nesreću te je od 1989. u invalidskim kolicima. Nakon što je u prosincu 2013. Schumacher nastradao na skijanju Francuz se predstavljao kao blizak prijatelj njegove obitelji te je nekoliko puta govorio o zdravstvenom stanju njemačkog velikana.

Glasnogovornica obitelji Schumacher Sabine Kehm zato je poručila kako Streiff nije obiteljski prijatelj i da s njime nisu razgovarali o Michaelovom zdravlju.

No bez obzira na te poruke iz obitelji, Streiff je nastavio govoriti o oporavku najuspješnijeg vozača Formule 1 te smatra da je teško vjerovati u to da će opet hodati.

'Nakon takve nesreće uvijek postoji nada, ali poslije tri godine to je vjerojatno puno teže očekivati', kazao je Streiff, za Daily Star Online priznavši da nije nedavno bio u posjetu Schumacheru i da njegova obitelj ne komunicira o tome.

Na pitanje da sam da osobno mišljenje o Schumijevom oporavku Streiff je bio brutalno iskren.

'Neće se 100 posto oporaviti, ali uvijek se nadam da će se vratiti u javnost zbog navijača.'