SVE SE POZORNO PRATI

Mandžukić objavio fotku s Modrićem i ostavio kratku poruku; Talijani se pitaju ima li ona neko drugo značenje?

08.08.2018 u 08:29

Bionic
Reading

Mario Mandžukić stavio je fotografiju na Instagram na kojoj se u njegovom društvu nalazi Luka Modrić te je poslao kratku poruku koja je odmah izazvala veliko zanimanje

Jedna od najvećih ljetnih sapunica je mogući prelazak Luke Modrića iz Real Madrida u Inter. Posljednjih tjedana u javnost su plasirane razne informacije i opcije, a zadnja je čak hrvatskog kapetana povezivala s odlaskom u Kinu.

Po svemu sudeći sve će završiti Modrićeviom ostankom u dresu 'kraljevskog kluba' s kojim ima još dvije godine ugovora, no to ne znači da je Inter odustao kao ni talijanski mediji.

I najmanji detalj koji ima veze s Modrićem izaziva veliku pozornost pa je tako zaimanje pobudio Mandžukićev post na Instagramu. Na njoj je Juventusov napadač zajedno s Lukom Modrićem, a Super Mario ostavio je uz to kratku poruku:

'Nevjerojatno je podijeliti nezaboravno iskustvo sa svjetskog prvenstva sa suigračem i prijateljem Lukom Modrićem. Veliko ljeto je gotovo, vrijeme je da se vratimo u naše klubove.'

Naravno u Italiji se pitaju da li i ovakva obična poruka ima neko drugo značenje vezano uz Modrićev transfer, ali to će biti tako oko svake vijesti vezane uz najboljeg igrača SP-a sve dok ne otkucaju i zadnje sekunde ljetnog prijelaznog roka.

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL
  • +20
Luka i Vanja Modrić na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.