NOVA LUDA INFORMACIJA

Inter ponudio Luki Modriću strašan iznos, ali u milijunskom ugovoru postoji jedna caka - Kina

07.08.2018 u 08:10

Bionic
Reading

Ne nazire se završetak sapunice oko Luke Modrića, a španjolski mediji donose nove informacije vezane uz mogući transfer hrvatskog kapetana iz Reala u Inter

Puno toga napisano je o Modrićevom prelasku iz Primere u Serie A, ali ponavljamo kako ključ cijelog transfera drži predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez. Hrvatski veznjak vezan je s još dvije godine ugovora...

Bez obzira na to pojedini španjolski i talijanski mediji uvjereni su kako će Modrić na sastanku s Perezom 'slomiti' otpor prvog čovjeka Reala te ga nagovoriti da ga pusti uz pristojnu odštetu.

I dok nitko ne može znati kako će se razvijati taj sastanak AS je otkrio nove uvjete koje Inter nudi Modriću što se tiče godišnje plaće.

Prema najnovijim informacijama talijanski velikan je našem kapetanu, koji će uskoro navršiti 33 godine, ponudio šestogodišnji ugovor u vrijednosti od 60 milijuna eura, dakle deset 'milja' neto po sezoni.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Fantastičan iznos za igrača u njegovim godinama, ali tu postoji jedna 'caka', četiri te godine ugovora bile bi u dresu Intera (40 milijuna eura), a zadnje dvije bi Modrić odradio u Kini – u tamošnjem prvoligašu Jaingsu Suningu, klubu koji je u vlasništvu iste kompanije (20 milijuna eura).

Luka Modrić Izvor: Društvene mreže