NAPETA SITUACIJA

U Realu bijesni na krivce za 'slučaj Modrić': Madridski klub već pripremio i tužbu

07.08.2018 u 15:55

Bionic
Reading

Dnevnik Marca iz svojih izvora saznaje kako je uprava Reala bijesna na Modrićevog agenta Vladu Lemića, kao i Predraga Mijatovića koji ga nagovaraju da pređe u Italiju, a Inter namjerava tužiti ako se ovaj transfer ostvari...

Sapunici oko Luke Modrića kao da nema kraja. Situacija je i dalje napeta u Madridu, dan uoči povratka 32-godišnjaka s godišnjeg odmora i priključenja ostatku momčadi na treningu.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Najugledniji španjolski sportski list Marca iz svojih izvora saznaje da je uprava Reala bijesna na one koji su stvorili 'slučaj Modrić' te smatra da se iza svega kriju agent Vlado Lemić, kao i Lukin čovjek od povjerenja, legendarni Predrag Mijatović. Oni su ga navodno nagovorili da poželi preći u Italiju.

U klubu nisu sretni niti što naš reprezentativac šuti i svojom tišinom situaciju čini još napetijom nego što bi trebala biti.

U srijedu se očekuje da će napokon biti održan sastanak između predsjednika Pereza, trenera Lopeteguija i Luke Modrića na kojem će pokušati uvjeriti najboljeg igrača SP-a u Rusiji da ostane uz momčad makar još jednu sezonu i pokuša s Realom osvojiti svoju petu Ligu prvaka.

U slučaju da Modrić ipak ode u Inter madridski klub spreman je tužiti milanski, jer smatra da 'nerazzuri' ne mogu na legalan način riješiti financijski dio ovog transfera, a samim time se radi o kršenju Fifinog financijskog Fair Playja. Nešto što je pokušala i Barcelona nakon odlaska Neymara u Pariz, ali joj nije uspjelo time ništa promijeniti.

Real ima bolje karte u rukama i dovoljno će biti zabraniti odlazak igraču koji ima valjan ugovor pa Modrić i Inter neće moći ostvariti svoje želje. Osim ako negdje ne pronađu 750 milijuna eura, koliko piše u odštetnoj klauzuli...