NISU ONI BARCELONA

Mandžo zabrljao, plan trenera Juventusa doživio je debakl!

24.12.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Nakon finala Superkupa u kojem je Juventus izgubio od Milana talijanski mediji naglašavaju kako je ideja Massimiliana Allegrija da igra s tri napadača doživjela debakl, a na kraju su dvojica od trojice zabrljali pri izvođenju penala, uključujući i Marija Mandžukića...

Veliko je pitanje kada će trener Juventusa ponovo poželjeti kopirati Barcelonu. Naime, ideja igranja s tri napadača pokazala se kao promašaj u finalu Superkupa protiv Milana igranom u petak u Dohi.

Talijanski mediji vrlo su kritični kako je igra torinskog kluba izgledala nakon što je u 67. minuti u igru ušao Dybala umjesto Pjanića koji se pridružio Mandžukiću i Higuainu u ofenzivi.

Barcelona možda može igrati s Neymarom, Suarezom i Messijem zajedno na terenu, ali Juventus očito ne može, jer premalo je napravio protiv ekipe koja je po kvaliteti ipak stepenicu ispod.

Da stvar za Allegrija bude gora, napadački trio na kraju ga je iznevjerio pri pucanju penala. Samo je Higuain zabio, a dok se za Dybalin promašaj može naći opravdanja zbog sjajne obrane Donnarumme, Mario Mandžukić zbilja je zabrljao. Naš napadač opalio je loptu iznad grede i tako propustio nastaviti svoju seriju osvajanja nacionalnih Superkupova, jer već ima titulu u ovom natjecanju s Bayernom, Atleticom i Juventusom prošle godine. Ovaj put je postao tragičar, no najvažniji trofeji tek se dijele u svibnju. U Juveu će valjda iz ovoga izvući pouku...