BAYERN IH IZBACIO

Mandžo u svađi s trenerom; kakva mu je budućnost u Juveu?

18.03.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa imali su snažni Bayern 'na konopcima'. Nakon remija 2:2 u Torinu, u Münchenu su vodili sa 2:0 sve do 73. minute,a onda je uslijedio preokret nakon kojeg je 'stara dama' ispala iz ovog natjecanja

Iako je mandžukić u prvoj utakmici bio pokretač prokreta i glavni 'krivac' što je Juventus nakon prve utakmice ostao u igri za četvrtfinale Lige prvaka, u uzvratu je bio jazičac na vagi ali u Bayernovu korist.

Čak je i trener Guardiola, s kojim je Mandžukić 'ratovao' dok je nosio dres Bayerna, upravo u ulasku našeg igrača vidio prekretnicu odnosno trenutak kada se Bayernu 'otvorilo'.

Mandžukić je ušao u 72. minuti umjesto Alvara Morate, a zbog toga su i talijanski mediji, pa i navijači sasuli paljbu na trenera Allegrija.

No, još gori podatak procurio je u javnost tijekom večeri četvrtka. Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukić je uoči utakmice, kada je shvatio da će početak dvoboja započeti na klupi - razljutio i ušao u svađu s trenerom.

'Očekivao sam će Mandžukić uspjeti zadržati loptu', samo je kratko izjavio Allegri, čime je stavio potvrdio da je nezadovoljan učinkom našeg reprezentativca.

Pridodamo li tome da je Marijev temperamet ponekad čudljiv, ali i Moratin odličan doprinos, pitanje je kako će se sve odraziti na Mandžukićev status u momčadi.