IZBIVANJE DUŽE?

Mandžo se vratio, u Madridu se čude: Gdje je maska?

23.09.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Mario Mandžukić vratio se treninzima nakon operacije slomljenog nosa, no bez zaštitne maske koja bi mogla skratiti njegovo odsustvo s terena…

Atletico je upao u rezultatsku krizu koja je započela porazom od Olympiacosa u utakmici u kojoj je našem napadaču slomljen nos. Iako je odigrao susret do kraja i kasnije zabio pogodak, Mandžukić je morao na operaciju prošli četvrtak i očekuje se da će propustiti najmanje tri prvenstvene utakmice.

Simeoneova momčad u međuvremenu nije uspjela pobijediti Celtu i kriza se nastavila. Bez Mandžukićevog doprinosa u obrani i napadu cijeli kolektiv još slabije funkcionira, a slijedi novi neugodan ispit, gostovanje kod Almerije na kojem je prošle sezone Atletico doživio neugodan poraz. Mandžukić se nakon operacije vratio treninzima.

'Moći će igrati za manje od 15 dana, a ako će se dobro osjećati s maskom na licu, možda i za manje od deset,' priopćio je doktorski tim koji ga je operirao.

Mandžo na svom prvom treningu nije imao masku na licu i u Madridu se čude: hoće li se stići oporaviti do utakmice s Juventusom? Bez maske teško može zaigrati u toj utakmici sljedeći tjedan, a bit će itekako potreban ekipi, jer novi poraz u Ligi prvaka Atletico bi prikovao na dno ljestvice i plasman u osminu finala učinio dvojbenim…