NOVI BALOTELLI?

Mandžin sjajan nastup u sjeni debija zlatnog dječaka Juventusa!

20.11.2016 u 10:37

Bionic
Reading

Na utakmici Juventusa i Pescare veliki talent Moise Bioty Kean postao je prvi igrač rođen 2000. godine koji je zaigrao u talijanskoj Seriji A...

Massimiliano Allegri može biti zadovoljan subotnjom utakmicom. Razigrao se Mario Mandžukić koji je zabio gol i upisao asistenciju te još jednom potvrdio da može igrati zajedno s Gonzalom Higuainom, a jednako uspješan na terenu bio je i Sami Khedira.

Juventus je upisao uvjerljivu 3:0 pobjedu protiv Pescare i dodatno učvrsto prvo mjesto na ljestvici, no nakon susreta za najviše priča o dječaku kojeg je trener uveo u igru u drugom poluvremenu. Riječ je o 16-godišnjem Moise Bioty Keanu, momku koji je dosad igrao za omladinsku momčad torinskog kluba i zabio gol na Hitrec Kacijanu protiv Dinama potkraj rujna.

Sada je talentirani napadač kojeg uspoređuju s Mariom Balotellijem promoviran u seniorsku momčad, a Talijani imaju velika očekivanja od dečka kojem su roditelji podrijetlom iz Obale Bjelokosti, no igrat će za 'azzurre'.


Kean je postao prvi igrač rođen u novom tisućljeću (2. veljače 2000.) koji je debitirao u Seriji A, a njegov menadžer je Mino Raiola pa mu sigurno neće biti problem osigurati pristojnu plaću, kao i pravi klub kad jednom postane punoljetan.


Dnevnika Gazzetta dello Sport naglašava da se u Juventusu nadaju da će ostati u klubu gdje će imati idealne uvjete za razvoj, no ponuda će sigurno biti i na menadžeru i obitelji je da uvjere igrača da zarada pri prvom profesionalnom ugovoru nije presudna za daljnju karijeru...