SADA JE SVE JASNO!

ManCity napokon pobijedio, a Guardiola pokazao što misli o Gvardiolu i Kovačiću

10.12.2023 u 19:12

Bionic
Reading

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City preokretom je uspio stići do 2:1 (0:1) pobjede na gostovanju kod novaka u Premier ligi Luton Towna u susretu 16. kola.

Luton je poveo u samoj završnici prvog poluvremena kada je Adebayo (45+2) glavom spustio loptu u mrežu, no u razdoblju od samo tri minute u nastavu City je s dva gola kreirao preokret. Prvo je Bernardo Silva (62) preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio za 1:1 da bi Grealish (65) iskoristio asistenciju Alvareza za konačnih 2:1.

Oba hrvatska reprezentativca, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić igrali su od prve minute.

To je možda i najbolji Guardiolin odgovor na špekulacije o mogućem odlasku Kovačića na posudbu već ove zime, ali i kritike novinara na račun nešto slabijeg izdanja Gvardiola u utakmici protiv Aston Ville.

  • +9
Luton Town - Manchester City 1:2 Izvor: Profimedia / Autor: Nick Potts / PA Images / Profimedia

City je i dalje četvrti na ljestvici, ali sada ima 33 boda, četiri manje od vodećeg Liverpoola, tri od drugog Arsenala, a dva od treće Aston Ville.

Luton je ostao u zoni ispadanja, 18. s devet bodova i sada zaostaje četiri boda za 17. Evertonom koji je na svom Goodison Parku svladao Chelsea sa 2:0 (0:0).

Strijelci za Everton bili su Doucoure (54) i Dobbin (90+2).

Standings provided by Sofascore