A 'TARZAN' NIŠTA NE ZNA...

Mamići pomažu Mandži da potpiše za Barcelonu?!

19.05.2014 u 14:06

Bionic
Reading

O situaciji hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića u Bayernu raspisali su se brojni europski mediji, a među njima i katalonski El Mundo Deportivo koji 27-godišnjeg napadača dovodi u vezu s Barcelonom

Podsjetimo, odnos između Mandžukića i Bayernovog trenera Pepa Guardiole vjerojatno je trajno narušen, tako da je sasvim izgledno da će hrvatski reprezentativac predstojeće ljeto biti prodan, što je dao naslutiti i izvršni predsjednik bavarskog diva Karl-Heinz Rummenigge. Iz El Mundo Deportiva su od Mandžukićeva agenta Ivana Cvjetkovića pokušali doznati nešto više, ali on je ostao 'zakopčan'.

'Ne mogu ništa reći. Nemam nikakve službene informacije iz Bayerna da bih mogao nešto reći', istaknuo je Cvjetković, a sličan je odgovor dao i na pitanje ima li istine u glasinama engleskih medija da je blizu Mandžukićev transfer u Chelsea.

'Shvatite me da ne mogu reći ništa. Bolje je da ne dajem nikakve izjave dok se ne sastanem s čelnicima Bayerna'.

U nastavku članka El Mundo Deportivo navodi da bi Mandžukić zbog svoga stila igre bio napadač po mjeri Barcelone. Također, dnevnik dodaje da ima informacije da su ljudi povezani s dovođenjem Alena Halilovića u Barcelonu izvijestili čelnike katalonskog kluba o Mandžukićevoj volji da dođe na Camp Nou.

'Braća Zdravko i Zoran Mamić, koji kontroliraju cijeli hrvatski nogomet, zadržali su blizak odnos s čelnicima Barcelone', stoji u zaključku Mundo Deportiva.