PONUDA ZA TINEJDŽERA

Mamić se oglasio: Apeliram da ga puste na miru!

29.10.2015 u 14:40

Bionic
Reading

Nakon što su neki portugalski mediji objavili kako je Porto spreman platiti za 18-godišnjeg veznjaka Dinama 10 milijuna eura na tu temu oglasio se i trener Zoran Mamić

'S jedne strane mi godi što se takvi klubovi interesiraju za naše igrače, ali isto tako moram reći da mi apsolutno ničime nismo pokazali da njega i Pjacu želimo prodati. To nas uopće ne interesira i zato apeliram na sve da im daju mir i stabilnost koja je potrebna mladim igračima, a koju imaju u Dinamu', kazao je Mamić, prenosi službena web stranica, dodavši:

'Prije dvije i pol godine sam stavio Ćorića u prvu momčad, ovo mu je druga europska sezona i jako dobro znamo što radimo. Apeliram sve da ga puste na miru s ponudama, ima tek 18 godina i treba se u miru razvijati jer ovo sve ostalo nije dobro za njega.'

Međutim, povijest je pokazala da to baš i nije tako. Sjetimo se nemoralnih ponuda za Matea Kovačića, Tina Jedvaja ili prije njih igrača kao što su Eduardo, Modrić, Lovren i ostali koji su klub napustili u milijunskim transferima.

Ono što Dinamu svakako ide u korist jest činjenica da tinejdžer Ante Ćorić ima ugovor s Dinamom do ljeta 2020. godine. To znači kako bi klub koji ga želi vjerojatno trebao isplatiti nešto više od spomenutih 10 milijuna eura.