ČISTKA U MAKSIMIRU

Mamić prekrižio Slepičku, Cufrea i Papa

24.11.2009 u 10:24

Bionic
Reading

Kako se približava početak zimske pauze, tako se i nogometni klubovi pripremaju s nekim rezovima u svojim momčadima. Među prvima koji su odlučili prekrižiti neke svoje igrače jest Dinamo koji će pokušati sporazumno raskinuti ugovore s Papadopoulosom, Cufreom i Slepičkom

U Maksimirskoj 128 su odlučili su se okrenuti svojim igračima koji su izdanci kluba. Zbog toga su se u Dinamu odlučili na neke rezove. Prema pisanju Sportskih novosti, Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Kruno Jurčić odlučili su se zahvaliti određenim igračima, a naravno riječ je o skupim inozemnim pojačanjima koji se nisu pokazali baš toliko velikim pokretačkim snagama.

Isti list navodi da bi ove zime klub trebali napustiti Papadopoulos, Cufre i Slepička, s kojima će se pokušati dogovoriti sporazumni raskid ugovora kako bi se oslobodilo mjesta za mlade nade. Dok će se tom trojcu klub zahvaliti, u Dinamu su odlučili pak nagraditi Moralesa i Sammir s izdašnijim ugovorima kako bi ih se stimuliralo za još bolje predstave u budućem razdoblju.