ODBROJAVANJE

Mamić otkrio novu informaciju o Haliloviću i Barci!

25.03.2014 u 15:33

Bionic
Reading

Uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa (MAXtv, Arenasport3, u 17 sati) trener Modrih Zoran Mamić


U prvoj je utakmici u Koprivnici Dinamo bio bolji 2:0, a prema riječima Mamića uvjereni su u novu pobjedu u uzvratu u Maksimiru (MAXtv, Arenasport 3, 17 h).

'Nakon odličnog rezultata iz prve utakmice i u drugoj utakmici očekujemo dobru igru i pobjedu', rekao je Mamić, prenosi službena web-stranica kluba

Najavio je kako će u prvih 11 istrčati nekoliko novih igrača (neće biti Soudanija i Ademija, op. a.).

Međutim, najzanimljivije je bilo pitanje o 17-godišnjem Alenu Haliloviću, novom igraču Barcelone.

'Naši doktori su u ponedjeljak obavili pregled i poslali su nalaz, sve je u redu i mislim da će danas (utorak, nap. a.) sve biti službeno objavljeno. Vratili su se iz Madrida s El Clasica i kada vide nalaze tijekom jutra će sve biti službeno ', dodao je Mamić otkrivši tako novinarima nove informacije o Haliloviću i Barci.


Kada vijest tj. cijeli transfer postane služben, sigurno će i čelnim ljudima Dinama pasti kamen sa srca, jer je još jedan milijunski transfer uspješno realiziran. Prema informacijama koje su procurile, Dinamo će dobiti minimalno pet milijuna eura, a u igri su i milijunski bonusi ako Alen zaigra vu prvoj momčadi.

Do kraja sezone, osim završnice Kupa, Dinamo čeka još devet kola MAXtv Prve lige gdje im je želja u velikom stilu osvojiti devetu uzastopnu titulu prvaka države. Nakon toga će Halilović krenuti put Barcelone, a nema sumnje kako će u sastav Dinama uskočiti neki novi klinci.