NASTAVLJA PO SVOME

Mamić nije dao ostavku, ali je zato poručio kritičarima...

08.11.2014 u 16:01

Bionic
Reading

Nakon dva dana od poniženja protiv Salzburga u Maksimiru, oglasio se Zoran Mamić. Trener Dinama i dalje je mišljenja da je selekcija igrača bila dobra i da ova momčad može puno bolje igrati od ovoga što su pokazali u posljednje dvije utakmice protiv Slazburga

'Mogu oni enormno više od onog što su igrači pokazali u zadnjim utakmicama. Ja sam siguran da će to doći i ponavljam da se mora uložiti puno više svih elemenata uložiti nego što ih je bilo u posljednje vrijeme', uvjeren je Mamić, a u posljednje vrijeme bila je to blamaža koja razočarala sve navijače Modrih.

'Oni rade dobro, ja to ne mogu poreći, zadovoljan sam u velikoj mjeri na koji način izvršavaju zadatke na treningu, a da može bolje - može, i da mora biti bolje – mora', dodao je.

Mnogi su treneri-kritičari uputili otrovne strelice prema Mamiću, pa je pitanje na press konferenciji bilo - smatra li sebe odgovornim za ovakvo stanje.

'Nisam pročitao nijedne novine, ni portale, ali pretpostaljam da su to uvijek isti, i ne mogu ih shvatiti jer su i oni radili kao treneri. Ti koji to komentiraju koliko su oni gledali treninge Dinama, koliko su vremena proveli s tim igračima i koliko su utakmica prije pogledali, a da bi mogli komentirati. Ja mislim da je to neozbiljno', odgovorio je kritičarima te isto tako dodao da o ostavci ne razmišlja.


Osim lošoj obrani, trener Mamić je zamjerio i veznom redu da nije bio na visini zadataka, ali konkretno nešto više o igračima koji su stigli za velike svote eura u Dinamo - nije želio govoriti.

'Ja to neću nikad reći. Nije normalno da mi za nekoga nakon tri mjeseca kažemo da je dobar ili nije. To je neozbiljno i neodgovorno. Postoji proces adaptacije i prilagodbe. Netko se nikad ne prilagodi, možda će neki biti još gori, a neki bolji. Nakon tri mjeseca za nekoga reći da je nije dobar - ja se neću upuštati u takve kvalifikacije', poručio je za kraj Mamić.