VESELO DRUŠTVO

Mamić Ligu prvaka proslavio uz tamburice

29.08.2012 u 13:38

Bionic
Reading

Veselo je bilo na povratku iz Maribora. 'Otpustile su se kočnice' nakon što se Dinamo drugu sezonu probio u Ligu prvaka, a predvodnik dobrog raspoloženja bio je, uobičajeno, izvršni predsjednik Zdravko Mamić

'Modri' su u Ligi prvaka! Zajamčena je velika financijska injekcija za klub te utakmice s najboljim momčadima Europe, i to sve nakon mukotrpnog puta na kojem je Dinamo pratila i sreća (Ludogorec).

Zato nije ništa čudno kako su se stručni stožer, uprava i igrači uz najbliže simpatizere opustili. Već u autobusu je krenula proslava te se zalijevalo šampanjcem, a fešta se nastavila u jednom restoranu u Gold Green Centru.

Naravno, 'veselica' uz tamburaše nije mogla proći bez Zdravka Mamića koji je sa svojom brojnom pratnjom tulumarenje završio oko pola četiri ujutro kada je i snimljen kako u veselom raspoloženju napušta restoran.

Inače, Mamić je još poslije utakmice pozvao sve Dinamove simpatizere na ujedinjenje.

'Pozivam sve navijače, i one koji nas ne vole, i huligane i divljake, da slavimo i uživamo. Nismo ih iznevjerili u ovih sedam godina, nećemo niti ovu. Doći će dan kad ću otići iz Dinama, ali neka se strpe još malo svi oni koji to žele. Dogodit će se to u normalnim okolnostima i dogovorom, sam ću prepoznati kad dođe vrijeme za odlazak', rekao je Mamić.