MODRI OTPUTOVALI U MOLDAVIJU

Mamić: Ispadanje od Šerifa bila bi katastrofa

31.07.2012 u 09:07

Bionic
Reading

Dinamo je otputovao u Tiraspol, u tom moldavskom gradu potražit će put do play-offa Lige prvaka, do posljednje prepreke koja, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh donosi šest novih utakmica, u Ligi prvaka ili Europskoj ligi. No, Sheriff je zasad primarni cilj, sjećanja na njih nisu dobra.

U utorak rano ujutro iz zagrebačke zračne luke nogometaši Dinama poletjeli su prema Tiraspolu gdje u srijedu 19 sati igra prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Cilj je jasna, Šerif se mora proći.

'Dobri, izbacili su nas prije dvije godine i sad treba biti oprezan. U tom uzvratu nisam pogodio kad smo izvodili jedanaesterca, da do toga dođe, opet bih pucao, ali vjerujem da se nećemo dovesti u tu situaciju', kazao je kapetan Milan Badelj koji polako broji posljednje utakmice u plavom dresu prije odlaska u HSV.

Nije pogodio iz jedanaesterca ni Sammir. Jutros je prvi došao u zagrebačku zračnu luku, svojim automobilom, a ne s momčadi. Naime, dovezao je svoju djevojku Yasmin i sina Noaha koji se vraćaju u Brazil.

Među brojnim putnicima u Tiraspol bio je veliki broj klupskih djelatnika, ali prvi ljudi HNS_a, Davor Šuker i Damir Vrbanović.

'Podržavamo naše klubove, u četvrtak ćemo ići u Split na Hajduk', kazao je Šuker

Ante Čačić u zrakoplov je ušao s još nekim dvojbama oko sastava.

'Imam još jedan pravi trening u Tiraspolu, pa ću odlučiti. Jer, u susretu s Cibalijom nametnuli su se neki koji nisu igrali protiv Ludogoreca, kao Šimunić, Leko, Pokrivač, Pivarić', rekao je Čačić te se dugo zadržao u razgovoru sa Zdravkom Mamićem.

'Ludogorec je bio najteži suparnik u prvoj fazi natjecanja, očekujem da prođemo i Sheriff, dosad smo išli od Europske lige do Europske lige, a sad želim od Lige prvaka do Lige prvaka, ispadanje od Sheriffa bila bi katastrofa', rekao je stariji Mamić i tako dao do znanja treneru što očekuje od njega.