POTOP

Maksimirski travnjak pod vodom

20.02.2010 u 20:47

Bionic
Reading

Loši vremenski uvjeti rade probleme svim hrvatskim prvoligašima, pa tako i Dinamu. Nakon snijega, stručni stožer hrvatskog prvaka bori se s kišom koja prijeti da uništi maksimirski travnjak

Zbog kiše je Dinamo odgodio utakmicu s reprezentacijom Poreštine u Poreču. Vrijeme ozbiljno ometa rad Jurčićevih izabranika, koji će ipak u nedjelju odigrati susret u Rovinju s istoimenim domaćinom.

No još gora situacija očekuje Dinamo u Maksimiru. Kiša koja nikako da stane poplavila je stadion. Travnjak je pod vodom i više sliči bazenu nego terenu gdje se može odigrati nogometna utakmica.

Do utorka je najavljena kiša, a nakon toga prestanak oborina. Teren bi se do subote, kada Dinamo igra svoju prvu prvenstvenu utakmicu u nastavku sezone protiv Croatije iz Seveta, trebao osušiti, no tko zna u kakvom će biti stanju.

Naime, u četvrtak će na maksimirski travnjak istrčati nogometaši Lokomotive i Varteksa i pitanje je da li će natopljeni travnjak tako rano izdržati neki prvoligaški okršaj i da li se neće još više uništiti.