RIJEČI KOJE ĆE ODJEKNUTI

Makedonski golman prije godinu dana izvrijeđao Linu Červara, a sada se opet dotakao hrvatskog izbornika

14.01.2019 u 11:19

Bionic
Reading

Hrvatska danas igra svoju treću utakmicu na svjetskom prvenstvu, a suparnik je Makedonija (18 sati). Obje reprezentacije upisale su pobjede u prva dva susreta

Jedna od najvećih prepreka za hrvatske rukometaše bit će odlični golman Borko Ristovski koji ima burnu prošlost s izbornikom naše reprezentacije Linom Červarom.

'Ne treba mi Červar da bih se motivirao za Hrvatsku, utakmica protiv takve reprezentacije motiv je sam po sebi. Hrvatska je među pet najboljih u svijetu, ima sjajne igrače i na svim natjecanjima ima najviše ambicije', rekao je Ristovski te dodao:

'Ne razmišljam o Lini Červaru i ne želim mu sreću u narednom susretu jer je to protiv nas. No hrvatskim igračima želim najbolji mogući rezultat do kraja turnira.'

Podsjećamo Ristovski nije bio u kadru Makedonije za SP 2017. kada je izbornik bio upravo Červar. To mu ovaj 36-godišnji vratar nije zaboravio te ga je verbalno izvrijeđao za vrijeme Eura prošle godine u Hrvatskoj.

  • +8
SP u rukometu, Skupina B, 2. kolo, Hrvatska - Japan Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

'Hrvatskoj definitivno nedostaje bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu reprezentaciju, njegovo je vrijeme prošlo još prije pet ili šest godina. Červar je vremešan i već je desetak godina izvan vrhunskog rukometa! Kad bi Hrvatska imala boljeg trenera sigurno bi bila među favoritima za medalju. A ovako...', rekao je tada Ristovski.

  • +5
SP u rukometu: Hrvatska - Island Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL