SMIRUJE TENZIJE

Lukša Jakobušić: Nema krize, siguran sam da je Hajduk najstabilniji klub u Hrvatskoj

20.09.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić danas je, nakon dva povezana i iznenađujuća poraza Bijelih od Istre na Poljudu i Gorice u Velikoj Gorici umirio duhove.

- Nema krize. Siguran sam da smo mi najstabilniji klub u Hrvatskoj, a sigurno u odnosu na naše konkurente. Kad izgubiš doma može biti jedan dio na igračima, s onakvim pristupom u Gorici sigurno je jedan dio na struci, a kad izgubiš dvije utakmice u 90. minuti sigurno je nešto i na meni, odnosno na klubu. Niti smo radili euforiju kad smo pet utakmica dobili, niti sada padamo u depresiju. Znamo što nam je cilj. I dalje smo prvi i siguran sam da ćemo biti dobri, prenosi Jakobušićeve riječi Dalmatinski portal.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Bivši predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković je dao zanimljivu izjavu da ako Hajduk sada ne bude prvi teško da će biti idućih šest-sedam godina, te da se treba uozbiljiti...

- Bivšeg predsjednika Nadzornog odbora iznimno cijenim i mi smo ozbiljni cijelo vrijeme, on to zna, to je više bila poruka igračima, ali budite sigurni da su oni svjesni važnosti Hajduka. Nadam se da će se stabilnost koju imamo unutar kluba vidjeti već na sljedećim utakmicama.

Dolazi Lokomotiva, utakmica u kojoj treba pobijediti.

- Trebali smo i Istru, pa nismo. Treba zaslužiti pljesak, oznojiti se, pokazati hajdučki pristup, a onda će doći rezultat. Ovo može biti kriza, ali dolazi u pravom vremenu. Tek je prva četvrtina prvenstva. Mi smo postali lovina, ako suparnici i javnost nisu navikli da smo mi na ovom mjestu, možda se ni mi nismo navikli nositi se s ovim pa nam treba malo vremena. Ali brzo ćemo uhvatiti ritam.

Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.