marca piše

Luka Modrić opet je ušao s klupe, a ovaj komentar novinara koji prati Real sve govori

07.03.2024 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon što je Real Madrid uz puno problema ipak izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka opet je jedna od tema u španjolskim medijima bio hrvatski kapetan Luka Modrić

Podmjestimo, kraljevski klub opasno 'visio' u okršajima protiv njemačkog RB Leipziga.

Ostaje dojam da Dani Olmo i društvo nisu imali sreće jer u uzvratu su imali niz prilika koje nisu uspjeli iskoristiti.

Na koncu je uzvratni susret završio 1:1 i Real je (jedva) obranio njemačkih 1:0.

Vinicius Junior doveo je Real u vodstvo u 65. minuti, a izjednačio je Willi Orban tri minute kasnije. Luka Modrić je opet ušao s klupe za Real i zaigrao je u veznom redu od 78. minute umjesto Tonija Kroosa.

No, nakon utakmice mnogi su ostali u čudu što Carlo Ancelotti ipak nije Modrića postavio u početnu postavu jer je igrao u formaciji s čak pet veznjaka. No, kod rezultata 1:1 kad je Real opasno 'visio' Ancelotti je ubacio u igru 38-godišnjeg hrvatskog veznjaka kao svojevrsni – osigurač.

Video sažetak utakmice pogledajte u prilogu:

Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport

No, Modrić je ove sezone navikao ulaziti s klupe, a to govori i statistika. Od ukupno 31 nastupa za Real ove sezone Modrića je na 15 utakmica završio na klupi za pričuve.

Tiražni sportski list Marca je Modrića za ovu utakmici i kratki nastup ocijenila peticom (ocjene su do 10) uz komentar:

'Hrvat je ušao u igru u 78. minuti umjesto Kroosa. Suigrači trebaju Modrića da uspori broj otkucaja srca u utakmici i pravom uspavankom privede utakmicu kraju tako da zadržava loptu', piše između ostalog novinar Marce koji godinama prati Real. Kratko, ali jasno.

Iako je igrao malo ostaje dojam da je Modrić odradio posao kako treba i na jedna način zaosta spasio navijače, ali i trenera Ancelottija novih šokova.

  • +5
Osmina finala Lige prvaka, Real Madrid - RB Leipzig (6.3.2024.) Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN