iskreni španjolac

Real se provukao, a evo kakav komentar je dao igrač RB Leipziga Dani Olmo

07.03.2024 u 09:04

Bionic
Reading

Real Madrid je preko RB Leipziga prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a susret je prokomentirao igrač njemačke momčadi Dani Olmo

'Kraljevski klub' je 'visio' veći dio susreta protiv RB Leipziga, ali njemački sastav nije uspio iskoristiti niz prilika koje je imao. Na koncu je susret završio 1-1 i Real je obranio njemačkih 1-0.

Vinicius Junior je doveo Real u vodstvo u 65. minuti, a izjednačio je Willi Orban tri minute kasnije. Luka Modrić je za Real zaigrao od 77. minute.

'Gorko-sladak okus, mislim da je momčad odigrala dobru utakmicu, 180 minuta kvalitetne igre i možda smo zaslužili nešto više. Ali Real je na kraju Real, moramo biti puno bolji da ih pobijedimo. Moj je prvi dojam da smo odigrali dobru utakmicu, imali smo priliku za gol', rekao e bivši igrač Dinama Olmo.

'Na kraju smo izgubili loptu u kontranapadu, pa su oni zabili prvi, pa je postalo teže. Trebali smo doći do prednosti ranije, prije nego što su oni zabili, mogli smo zabiti mi, poslije smo imali još dobrih prilika, pa gredu, ali takav je nogomet', dodao je španjolski veznjak.