govor pobjednika

Luka Modrić iskreno je progovorio o svom uspjehu; poruka koju je poslao mnoge će potaknuti na razmišljanje

03.12.2018 u 23:57

Bionic
Reading

Luka Modrić osvojio je i Zlatnu loptu! Najbolji je igrač SP-a u Rusiji, a najbolji je i u izboru Fife i Uefe! Ballon d'Or samo je kruna nevjerojatne godine za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije...

'Osjećaj je zaista fenomenalan. Teško je opisati i naći prave riječi da opišem trenutno stanje. Možda izgledam dosta miran i staložen, ali unutra u meni su nevjerojatne emocija, sreća i ponos zbog svega što sam postigao ove godine s klubom i reprezentacijom. Ova nagrada je zasluga svih njih', rekao je Luka Modrić u razgovoru za HRT i nastavio:

'Samim time što sam osvojio Zlatnu loptu pokazuje koliko ljudi cijene naš uspjeh na Svjetskom prvenstvu. Naravno tu dolaze igre za Real Madrid, ali sigurno je da su igre na SP-u i uspjeh koji smo tamo ostvarili je bio jedan dodatan okidač za ljude da glasaju za mene.'

Teško je nakon ovakve godine i svi nagrada - a osvojio ih je SVE - kontrolirati emocije...

'Teško mi je uopće izraziti svoje osjećaje. Ovo je više od dječačkog sna. Hvala svima koji su mi pomogli da dođem do ovog trenutka, trenerima u Realu, izbornik Daliću. Hvala svim mojim suigračima, Real Madridu i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Zahvaljujem se i svojoj obitelji koja je bila uz mene', sipao je Luka koji kao da ni sam nije bio svjestan da u rukama ima Zlatnu loptu.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Još uvijek se ne mogu priviknuti na ovaj događaj i shvatiti da sam na ovom mjestu. Naporan rad, vjera u sebe, odlučnost u teškim trenucima su ključ da biste postigli nešto veliko. Ništa ne dolazi lagano, ali kad se prilika ukaže, morate biti spremni', zaključio je Luka Modrić.