još nije odlučio

Luka Modrić je od Ancelottija dobio ponudu iz snova, a njegov je odgovor sve iznenadio

20.02.2024 u 13:54

Bionic
Reading

Nogometna karijera Luke Modrića (38) nezaustavljivo se bliži svome kraju, a u Real Madridu rade sve kako bi kapetana 'vatrenih' zadržali na Santiago Bernabeu. Najnovija je ponuda iznenadila sve, pa i samog Luku Modrića

Malo je vjerojatno da će Real ponuditi Luki Modriću (38) novi ugovor za sljedeću sezonu, a kapetan 'vatrenih' još uvijek ima volju i želju za nastavak karijere. Ponuda mu ne nedostaje, klubovi iz MLS lige i Saudijske Arabije čekaju 'u redu' i spremni su ga odmah angažirati.

No, i u Realu imaju plan kako bi kapetana 'vatrenih' zadržali na Santiago Bernabeu. Tako je Modrić dobio vrlo zanimljivu ponudu od trenera Carla Ancelottija.

Kako prenosi engleski The Athletic, Ancelotti je ponudio Luki Modriću priliku da se pridruži njegovom stručnom stožeru u Real Madridu ako se na kraju sezone odluči završiti karijeru! Navodno je Ancelotti još prije dva mjeseca s Modrićem razgovarao o tome i dao mu dovoljno vremena da razmisli o ponudi.

The Athletic tvrdi kako je Modrić isprva sve iznenadio te je odlučio odbiti Ancelottijevu ponudu, ali nije totalno zatvorio vrata trenerskom poslu u 'kraljevskom' klubu.

'Ancelotti je Modriću ponudio da se pridruži njegovom timu prije dva mjeseca. Iako je hrvatski reprezentativac bio zahvalan na prilici, isprva ju je odbio. Međutim, izvori koji su upoznati sa situacijom kažu da to nije bilo definitivno ne, sugerirajući da će Modrić ipak razmotriti prijedlog. Pritom su svjesni da je Modrić još uvijek gladan natjecanja i da mu je prioritet nastaviti igrati', navodi u svom tekstu The Athletic i dodaje:

'Ideja o obnovi ugovora između Reala i Modrića najmanje je vjerojatan scenarij, iako u ovom trenutku nema konačne odluke. Sam Modrić tek treba donijeti odluku o svojoj budućnosti, a izvori bliski igraču tvrde da mu se ne žuri s donošenjem odluke. Plan mu je završiti ovu sezonu i potom uživati ​​u Europskom prvenstvu s Hrvatskom. Tek nakon Eura će 'prelomiti' što i kako dalje.'