baš je bio ljutit

Carlo Ancelotti poludio na suce, a onda je svoju 'porciju' dobio i Luka Modrić

02.02.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Real Madrid je u posljednjoj utakmici 20. kola španjolskog prvenstva u gostima pobijedio Getafe 2:0 i tako ponovno zasjeo na vrh ljestvice. Luka Modrić je odigrao svih 90 minuta za 'kraljeve', a Carlo Ancelotti se na kraju utakmice obračunao sa sucima

Praktički na samom utakmice Getafea i Real Madrida glavni sudac Ricardo De Burgos Bengoetxea nije sudio očigledan penal nakon što je Brahim Diaz srušen u kaznenom prostoru domaćina.

Taj je propust toliko razljutio Carla Ancelottija da je odmah na kraju susreta utrčao na teren i krenuo u verbalni obračun sa sucem. Talijan mu je nešto kratko dobacio, okrenuo se i krenuo prema svlačionici, a sudac mu je pokazao žuti karton. I tu je Ancelottija 'prebacilo', okrenuo se i vratio prema De Burgosu, praktički mu se unio u lice i ljutito sasuo još ponešto 'sočno'. Kako je to izledalo pogledajte OVDJE.

Neki su ga igrači pokušali smiriti, ali je sve to završilo tako da je žuti karton nakon kraja utakmice zaradio i Tchouameni što znači da zbog suspenzije Francuz preskače sljedeću utakmicu, a to je gradski derbi s Atleticom na Santiago Bernabeu (nedjelja, 4. veljače, 21 sat)!

Carlo Ancelotti je nakon svega bio bijesan. 'Pokazao mi je žuti karton...', kazao je ljutito Ancelotti, a onda u pomirljivom tonu nastavio: 'Ali neka, nije sad vrijeme da pričamo o tome. Pobijedili smo.'

No, žuti je karton dobio i Tchouameni...

'Ne znam što se dogodilo, Tchouameni nije ni bio blizu, ali sudac mu je samo pokazao karton. I da, zato neće moći igrati protiv Atletica u nedjelju...', potvrdio je Ancelotti.

Kad se malo primirio, Carlo Ancelotti se osvrnuo i na utakmicu.

'Zadovoljan sam, odigrali smo sjajnu utakmicu, zabili smo dva i nismo primili gol', pričao je Ancelotti te se osvrnuo i na Luku Modrića koji je krenuo od prve minute i odigrao cijelu utakmicu:

  • +11
Getafe - Real Madrid, španjolska liga, 1.2.2024. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

'Igra Luke Modrića je bila savršena večeras. Imali smo puno dobre energije na terenu i on je sjajno kontrolirao svoju poziciju, bio je najbolji s loptom u sredini terena. Da, bila je to za Modrića potpuna utakmica.'

No, nije se Ancelotti zaustavio samo na tim komplimentima, istaknuo je još neke svoje igrače.

'Vinicius, Bellingham, Valverde, Modrić... Obožavam kako ti dečki igraju i tu njihovu povezanost na terenu', zaključio je Carlo Ancelotti koji je za nedjeljni derbi s Atleticom ostao bez kartoniranog Tchouamenija, a ozlijedio se i Antonio Rüdiger:

'Vidjet ćemo. Rüdiger je dobio neugodan udarac, on je borac, pričekajmo dan ili dva pa će biti jasnije hoće li moći igrati u nedjelju.'

Standings provided by Sofascore