dosta mu je

Ogorčeni Luka Modrić odlazi iz Reala; razočaran je zbog poteza trenera i čelnika kluba

30.01.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (38) bi u posljednjim danima siječanjskog prijelaznog roka mogao napustiti redove Real Madrida, tvrdi španjolski sportski dnevni list AS

Odigrao je Luka Modrić (38) ove sezone 24 od ukupno 32 utakmice Reala u svim natjecanjima, ali je na njih čak 17 bio zamjena! To mu se do sada u karijeri nikad prije nije dogodilo te je kapetan 'vatrenih' s pravom nezadovoljan.

U te 24 utakmice Modrić je zabio jedan gol uz šest asistencija, a na terenu je proveo 1250 minuta. I da, na početku sezone je bilo jasno da će Carlo Ancelotti 'čuvati' našeg veterana jer želi dati priliku mladim snagama 'kraljeva' koji su budućnost kluba. No, nitko, pa ni sam Luka Modrić, nije očekivao da će ga Ancelotti baš tako ignorirati.

Činjenica je da Modrić više nije u planovima Reala, vidjelo se to najbolje na prošloj utakmici kad su 'kraljevi' gostovali kod Las Palmasa. Modrić nije dobio priliku zaigrati, a posebno ga je zasmetalo to što ga Ancelotti nije poslao ni na zagrijavanje! Slična je situacija bila i prije tjedan dana protiv najlošije momčadi lige Almerije.

Španjolci tvrde kako je Modrić jako ljutit na čelnike kraljevskog kluba, posebice na predsjednika Florentina Pereza kojem zamjera to što ne želi reagirati na Ancelottijevo ignoriranje. AS tvrdi kako je situacija vrlo napeta, Modrić je navodno otvoreno iskazao svoje nezadovoljstvo u razgovoru s Ancelottijem, a sve bi moglo eskalirati jer naš kapetan nema namjeru zadržavati se u Madridu ako neće igrati.

  • +15
Atletico Madrid - Real Madrid, Kup kralja, 18.1.2024. Izvor: EPA / Autor: Rodrigo Jimenez

Ovu su situaciju odmah pokušali iskoristiti bogati klubovi iz Saudijske Arabije. Da, Modrić je već nekoliko puta u posljednjih godinu dana odbio arapske ponude, ali sad se situacija dramatično promijenila. U ovom trenutku je, tvrdi AS, vodeća momčad saudijske lige Al Hilal najizglednija opcija za Modrića. Navodno su odmah spremni otkupiti njegov ugovor pa sad svi čekaju što će odlučiti Modrić, Ancelotti i Perez...