teški dani za 'vatrene'

Luka Modrić iskreno priznao: Dođe mi slabo kad se sjetim što smo sve prokockali

17.11.2023 u 23:02

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je za Dnevnik Nove TV otkrio svoja razmišljanja uoči sutrašnje utakmice Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za EURO 2024.

Kapetan hrvatske reprezentacije svjestan je da su 'vatreni' ispucali sva prava na kiks u ovim kvalifikacijama, a uz sve to više i ne ovise samo o svojim rezultatima.

'Pobjeda je imperativ. Nije baš bilo tako u Rijeci, možda je bilo lako rezultatski jer smo ušli dobro u utakmicu i zabili te brze golove pa si olakšali. Ta utakmica nam treba biti putokaz i za ovu utakmicu. Isti pristup, ista igra i naravno pobjeda', rekao je Modrić u razgovoru za za Dnevnik Nove TV te dodao:

'Svi znamo što nam je raditi, već smo dugo ovdje pa nema smisla se vraćati na ono što je bilo. Dođe mi slabo kad se sjetim što smo sve prokockali u prošlom ciklusu. Imamo dvije utakmice jako važne, prva je ove subote i to moramo pobijediti. Jedina je šteta što ne ovisi sve o nama.'

  • +45
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Riga, 17.11.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Modrić je o izostancima suigrača rekao da su to sve 'jako važni igrači za Hrvatsku i za našu igru, ali koga nema bez njega se mora'.

Od 15 sati igraju Armenija i Wales, hoće li 'vatreni' pratiti taj susret?

'Vjerojatno ćemo biti u hotelu prvo poluvrijeme. Naravno da ćemo pratiti da vidimo što će se događati u toj utakmici, lagao bih kad bih rekao da nas ne zanima i da nećemo', kaže Modrić kojem nije baš najbolje 'sjelo' pitanje o Real Madridu i njegovom statusu u momčadi 'kraljeva' ove sezone:

'Ne bih sad htio pričati o mom klubu, jesam li zadovoljniji, sad mi je reprezentacija tu i to mi je trenutno jedini fokus', zaključio je Luka Modrić razgovor za Dnevnik Nove TV.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

>> više statistike potražite OVDJE.

Standings provided by Sofascore