l'equipe se raspisao

Luka Jović smijao se priči da odlazi na posudbu, ali sada PSG šalje Realu igrača o kojem 'kraljevi' maštaju

22.08.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Mladi srpski nogometaš, koji se ovog ljeta preselio za 60 milijuna eura iz frankfurtskog Eintrachta u madridski Real, prema pisanju brojnih španjolskih medija nije u vidokrugu trenera Zidanea za (n)ovu sezonu te uvjeravaju kako ga Real želi poslati na posudbu. Sada se u priču uključio i francuski L'Equipe navodeći kako bi PSG pristao na trampu za Neymara ako im Real pošalje Jovića i golmana Navasa

'Nasmijao sam se nekim vijestima. Mediji će uvijek objavljivati ​​takve priče. Navikao sam na sve vrste glasina od početka profesionalne karijere. Prihvatio sam činjenicu da će uvijek biti takvih stvari. Vrijeme će pokazati što je istina', prije dva dana komentirao je srpski napadač Luka Jović brojne napise o odlasku na posudbu iz madridskog Reala.

Naravno, vrijeme će pokazati, ali činjenica je da se Real itekako zanima za Neymara, baš kao što i Brazilac želi napustiti PSG.

Španjolski AS pisao je da su u PSG-u odbili trampu za Neymara, a što je uključivalo čak tri Realova igrača - Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza i Keylora Navasa, uz 111 milijuna eura odštete. Razlog toj PSG-ovoj odluci bile su visine plaća ovog trojca, što bi itekako utjecalo na budžet kluba iz Pariza.

Prema pisanju L'Equipea, sad je pokrenuta inicijativa iz PSG-a da im Real za Neymara ustupi Luku Jovića i kostarikanskog golmana Navasa, koji je još lani bio želja trenera Tüchela.

Ali kako je Jović rekao, vrijeme će pokazati.

  • +7
Luka Jović, novi igrač Reala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia