uefa liga nacija

Luis Enrique objavio popis igrača na koje računa za utakmicu s Hrvatskom

31.08.2018 u 15:41

Bionic
Reading

Španjolski izbornik Luis Enrique je u petak objavio popis za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Engleske i Hrvatske na kojima nema igrača koji su igrali na SP u Rusiji poput Kokea, Jordija Albe ili Iaga Aspasa te Gerarda Piquea i Andresa Inieste koji su se oprostili od reprezentacije...

Španjolska gostuje u Engleskoj 8. rujna na Wembleyu a onda će 11. rujna ugostiti Hrvatsku u južnom gradu Elcheu gdje nikada nije izgubila.

Kapetan i stoper Sergio Ramos, sa 156 utakmica u nogama, i dalje je vođa momčadi dok će iza njega na vratima biti David de Gea. Umjesto Jordija Albe Enrique je pozvao Gaya i Marcosa Alonsa, dok su ostali braniči Dani Carvajal, César Azpilicueta, Raul Albiol i Diego Llorente. U veznom redu su Busquets, Sergi Roberto koji je bio izostavljen s popisa za SP, Saúl, Rodri, Alcantara i Ceballos, a u napad se vratio Morata koji će biti uz Diega Costu, Ascensia i Isca.

  • +31
SP 2018., osmina finala: Španjolska - Rusija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Popis 24 igrača:

Golmani: David de Gea (Manchester United/ENG), Kepa Arrizabalaga (Chelsea/ENG), Pau Lopez (Betis Sevilla)

Obrana: Dani Carvajal (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea/ENG), Raul Albiol (Napoli/ITA), Diego Llorente (Real Sociedad), Nacho (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Inigo Martinez (Athletic Bilbao), Marcos Alonso (Chelsea/ENG), José Luis Gaya (Valencija)

Vezni red: Sergio Busquets (FC Barcelona), Sergi Roberto (FC Barcelona), Rodri (Atlético Madrid), Saul (Atlético Madrid), Thiago Alcantara (Bayern München/GER), Dani Ceballos (Real Madrid).

Napad: Isco (Real Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Alvaro Morata (Chelsea/ENG), Diego Costa (Atlético Madrid), Suso (AC Milan/ITA), Rodrigo (Valencia).