biti ili ne biti

Balotelli pronašao novi životni izazov; nogomet će zamijeniti kazališnim daskama

02.02.2018 u 12:22

Bionic
Reading

Mario Balotelli (27) definitivno nije uspio razviti sav svoj nogometni talent. Njegova dječačka zaigranost i problematično ponašanje koštali su ga uspješnije karijere iako je do sada igrao za Inter, Manchester City, Milan, Liverpool i Nice. 'Ludi Mario' sada je na prekretnici, odlučio je poraditi na nekim drugim talentima...

Neobuzdane zabave i ludi noćni provodi bili su njegov zaštitni znak, no otkako je stigao u momčad Nice Mario Balotelli se nekako smirio. Čini se kako mu boravak na Azurnoj obali godi, ne igra loše, a sada je odlučio razviti neke talente za koje do sada nismo znali. 

Jasno, u tome su mu 'pomogli' čelnici kluba koji su cijelu momčad, pa tako i Balotellija, uključili u akciju koju organizira Narodno kazalište u Nici. Tamo se od 24. siječnja do 11. veljače održava festival posvećen djelima Williama Shakespearea, a u jednoj će od predstava sudjelovati cijela nogometna momčad francuskog prvoligaša predvođena Balotellijem!

Dečki će izvesti svoju reinterpretaciju Shakespeareove drame 'Oluja', a koliko su ozbiljno igrači shvatili svoj zadatak  govori i činjenica da već tjednima nakon treninga pohađaju tečajeve glume kako bi se što bolje pripremili za uloge koje su im dodijeljene.

Inicijativa je za svaku pohvalu, nitko niti ne sumnja da će igrači na daske koje život znače izaći s istim žarom kao što istrčavaju i na travnate terene. Na publici je da kasnije ocijeni umjetnički dojam njihovog glumačkog pokušaja...

  • +6
Mario Balotelli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia