DEJAN IZAZVAO GNJEV

'Lovren više nikad ne bi trebao igrati za Liverpool!'

14.12.2014 u 17:16

Bionic
Reading

Nakon što je Dejan Lovren napravio još jednu veliku pogrešku, navijači Liverpoola putem Twittera počastili su ga žestokim kritikama te traže od Rodgersa da ga izbaci iz momčadi…

Hrvatski 25-godišnji branič došao je tijekom ljetnog prijelaznog roka iz Southamptona na Anfield, no zasad mu nikako ne ide u novom klubu. Napravio je čitav niz teških pogrešaka u jesenskom dijelu sezone, po nekim statistikama čak je i najgori branič lige.

Ništa bolje nije bilo ni protiv Manchester Uniteda ove nedjelje, a Lovren je u 72. minuti očajno očistio jedno ubacivanje s boka, što je Van Persie odmah kaznio brzim pogotkom.

Nakon novog razočaranja navijači Liverpoola putem Twittera su napali hrvatskog braniča, a kritike nekih od njih idu toliko daleko sve do tjeranja Lovrena iz momčadi:

'Dejan Lovren je najgori igrač koji je ikad igrao za Liverpool!'

'Lovren bi sad već mogao i pucati u vlastitu mrežu, da svima skrati muke.'


'Kupovina Lovrena i dopuštanje da igra najveća je Rodgersova pogreška u karijeri. Mogla bi ga i dotući u Liverpoolu.'


Nema sumnje da će sljedeći dani biti teški za našeg reprezentativca, no u prošlosti je bilo i velikana koji nisu dobro započeli svoju karijeru na Otoku, poput Jaapa Stama u Manchester Unitedu, da bi kasnije postali stup obrane vrijedan divljenja…