SAMO DA SVE PROĐE OK

Lovre Kalinić umjesto da se priprema za ogled s Marokom, otišao u Belgiju na operaciju

21.11.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Oporavljao se gotovo mjesec dana, no taman kad je mislio kako će sve biti dobro, te u završnom dijelu jesenske polusezone SuperSport Hrvatske nogometne lige uvjeriti izbornika Dalića da zaslužuje mjesto u avionu za Katar, Lovre Kalinić ozlijedio se tijekom utakmice 30. listopada protiv Lokomotive

Umjesto da se priprema za ogled protiv Maroka i uživa u reprezentativnom okruženju te mašta o ponavljanju uspjeha sa svjetskog prvenstvu 2018. godine u Rusiji, Lovre Kalinić ovog je ponedjeljka otputovao prema Belgiji, gdje će biti podvrgnut operativnom zahvatu na koljenu.

Podsjetimo, Kaliniću je u utakmici 15. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, u završnici dvoboja vraćena lopta, a on se odjednom primio za koljeno i uz vrisak pao na zemlju. Uspio je loptu ipak nogom izbiti u aut, a zatim se u bolovima počeo previjati.

Na nosilima je iznesen s travnjaka, uz pljesak gledatelja, dok su se igrači Hajduka držali za glavu. Svi su bili svjesni da se ne radi o običnoj ozljedi, a kasniji su pregledi potvrdili da Kalinić samo operativnim zahvatom može 'spasiti' koljeno.

'Nakon pregleda magnetskom rezonancom potvrđeno je da se radi o težoj ozljedi koljena koja iziskuje operativni zahvat, a period rehabilitacije od ovakve ozljede trajat će najmanje šest mjeseci', potvrdio je tada voditelj Hajdukove liječničke službe Ante Bandalović.

Dakle, ova sezona za Kalinića je gotova, ali prema njegovom obećanju, za sljedeću će sezonu vratiti još jači.