REAKCIJA IZ KOPRIVNICE

Slavenov nogometaš našao se na udaru zbog sukoba s Livajom te je odgovorio na ružne optužbe: To je stvarno smiješno...

15.11.2022 u 11:30

Bionic
Reading

U susretu 17. kola SuperSport HNL-a Slaven Belupo i Hajduk su u Koprivnici igrali 2:2, a nogometaš domaćina Vinko Soldo prokomentirao je svoj sukob s Markom Livajom

Hajduk je nakon prvog poluvremena vodio sa 2:0 golovima Filipa Krovinovića (12) i Rokasa Pukštasa (28), da bi domaći poravnali početkom nastavka preko Arbera Hoxhe (49) i Ivana Krstanovića (58-11m).

U 36. minuti je došlo do 20-minutnog prekida jer je linijski sudac pogođen predmetom u glavu. Na travnjaku je došlo do koškanja kapetana Hajduka Marka Livaje i braniča Slavena Nikole Solde. Nervozni Livaja je dobio žuti karton, ali i nakon opomene je žustro startao prema Soldi, glavni sudac Čulina oštro ga je upozorio, a za to vrijeme se nezadovoljstvo prelilo i na tribinu s navijačima Hajduka pa je jedan neodgovorni pojedinac pogodio linijskog suca Marića predmetom u glavu.

'Malo se nepotrebno dižu tenzije oko toga, ali to valjda mora biti tako. Prvo sam izbio loptu, a u nastavku, kako sam produžio s koljenom, mislim da sam njega malo udario. On je pao na travu, i tu sam ja možda isto malo preburno reagirao, jer gubili smo 2:0, bilo je tu i malo nervoze. Tu smo si rekli par riječi, ali ništa puno se tu nije dogodilo. Nakon toga je Livaja dobio žuti karton jer ga je sudac tri puta zvao da dođe, što je on odbijao, i zbog toga je opomenut', opisao je branič Vinko Soldo situaciju za Sportske novosti te je dodao:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Nakon minute je imao onaj start na meni, ali sudac mu nije dao drugi žuti. Nakon pogledane snimke složio bih se da to čak i nije bilo za žuti. Možda bi bilo da sam ja malo burnije reagirao, ali eto, nemam baš to u sebi. No, moram biti pošten i priznati da to nije bio start za karton.

Jeste li pružili ruku Livaji poslije utakmice?

'Nažalost, na kraju se nismo pozdravili, ali nadam se da hoćemo. Ja samo želim naglasiti da je sve bilo u žaru borbe. Vidio sam nekakve komentare da sam ga išao namjerno ozlijediti i slično, što mi je stvarno smiješno.'

  • +4
Slaven Belupo - Hajduk, 12.11.2022. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore