AKO CASILLAS ODE

Loše vijesti za United; mlada zvijezda seli u Real?!

16.12.2014 u 20:32

Bionic
Reading

Sudbina Ikera Cassilasa kao vratara Real Madrida i dalje je nepoznata, pa su sve glasnije spekulacije da će na ljeto redove madridskog kluba pojačati David de Gea (24), koji ove sezone briljira na vratima Manchester Uniteda

U prošlom je kolu Premiershipa Manchester United savladao svoje ljute rivale Liverpool s uvjerljivih 3:0, ali mnogi se slažu kako je najbolji igrač na terenu bio njihov vratar, mladi španjolski reprezentativac David de Gea

Kako je riječ o mladiću koji je rođen u Madridu, a kojeg je United prije tri sezone za nešto više od 20 milijuna eura doveo iz madridskog Atletica, biti će ga teško zadržati ukoliko zov Reala postane stvarno jak.

A o tome je u emisiji El Chiringuito govorio poznati novinar Eduardo Inda, koji kaže kako su pregovori s njegovim agentom Jorgeom Mendesom zapravo već počeli, a s obzirom na odlične odnose Reala i najpoznatijeg svjetskog nogometnog agenta, ove bi priče mogle biti puno više od tek običnih glasina.

Prisjetimo se, Real Madrid je svojevremeno iz Uniteda kupio i Cristiana Ronalda, iako su svi, pa tako i Alex Ferguson, željeli da Portugalac ostane u klubu. Sličan bi se scenarij mogao ponoviti i s De Geom.