NE PROPUSTITE

Lokomotiva želi utišati euforiju u Hajduku i šokirati Poljud! Evo gdje možete gledati današnje dvije utakmice HT Prve lige

26.09.2021 u 11:37

Bionic
Reading

U nedjelju su na rasporedu dvije utakmice desetog kola Hrvatski Telekom Prve lige. Gorica dočekuje Rijeku (17, Arenasport 3), a Hajduk je domaćin Lokomotivi (19.05, Arenasport 3)

Gorica – Rijeka (17.00, Arenasport 3)

Gorica se želi vratiti na pobjednički put kako bi zadržala priključak s klubovima iz gornjeg dijela ljestvice te što prije zaboravila na bolni poraz u Gradskom vrtu koji je i dalje u glavama igrača.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, pogotovo je bio bolan taj treći gol u 94. minuti. Kada iz standardne situacije primite gol, to dosta uzdrma momčad. Međutim, momci su se oporavili, dobro treniraju i rade, tako da utakmicu s Rijekom čekamo puni optimizma', rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić te dodao:

  • +21
Hrvatski dragovoljac - Rijeka Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

'Imamo probleme koje ćemo nekako riješiti i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i dobiti utakmicu.'

Rijeka je u dobrom ritmu bez obzira na samo bod kod Dragovoljca...

'Jedno zahtjevno gostovanje, oni su neugodna ekipa. Moramo biti oprezni na njihov napadački dio, izrazito su neugodni u tranzicijama. Ne razmišljamo o izostanku stopera u njihovoj ekipi, samo da mi smanjimo te svoje crne rupe koje imamo, i da zadržimo stabilnost prema naprijed', rekao je trener Rijeke Goran Tomić uoči utakmice.

  • +26
Osijek - Gorica Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Hajduk – Lokomotiva (19.05, Arenasport 3)

U Splitu euforija. Dolaskom novih pojačanja na Poljud (Subašić, Melnjak) narastao je optimizam kod navijača Hajduka, ali to može biti dvosjekli mač, jer je Lokomotiva u prošlosti znala iznenaditi.

'Prva utakmica protiv Lokomotive na otvaranju sezone bila je teška za nas, većina se više i ne sjeća one šanse koju smo imali u samoj završnici susreta. Lokomotiva je dobra momčad, iako su sada u nešto lošijem periodu. Dobro se brane, napadaju, imaju dobrog trenera i zato očekujem neugodnu utakmicu. Mi smo imali dovoljno vremena za pripremu utakmicu, imali smo i Kup susret u međuvremenu, spremni smo igrati na visokoj razini i sigurno ćemo biti još bolji', istaknuo je trener Jens Gustafsson u najavi utakmice protiv Lokomotive.

  • +25
Istra 1961 - Hajduk (8. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Kod gostiju optimzima ne nedostaje, oni nemaju ništa za izgubiti...

'Kroz četiri dana, koliko je prošlo od Kup utakmice s Dugopoljem do utakmice s Hajdukom, uspjeli smo igrače vratiti na pravi kolosijek tako da mislim da će biti na Poljudu potpuno spremni, i fizički i psihički.Svaka utakmica je drugačija, naravno, Hajduk je sada domaćin, na određeni način će ih nositi i publika, u međuvremenu su pojačali igrački kadar, mislim da nam slijedi znatno teža utakmica nego što je bila u 1. kolu u Kranjčevićevoj', izjavio je trener 'Lokosa' Silvijo Čabraja.

  • +17
Šibenik - Lokomotiva (9. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX