nema predaje

Ljutiti trener Rosenborga nije impresioniran Dinamom: Vidjet ćete u uzvratu…

22.08.2019 u 09:07

Bionic
Reading

Eirik Horneland smatra da poraz njegove momčadi 2:0 na Maksimiru nije odgovarao stvarnom stanju na terenu u dvoboju Dinama i Rosenborga te smatra da su njihovi igrači fizički jači i da će to dokazati u uzvratu…

Norvežani se definitivno još nisu predali. Unatoč neugodnom porazu 2:0 u Zagrebu, vjeruju da su na travnjaku pokazali više i da je utakmica potpuno otvorena u uzvratu u utorak.

  • +11
Liga prvaka, play-off: Dinamo - Rosenborg Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Bila je to prilično izjednačena utakmica i glupo je što smo izgubili 2:0. Napravili smo ozbiljne pogreške koje se na ovom nivou kažnjavaju. Uništili smo sami sebe od samog početka. Soderlund je dodavao nazad umjesto naprijed i to je završilo penalom. Lundemo im je omogućio kontru i drugi gol,' izjavio je Eirik Horneland i dodao:

'Bili smo pasivni i igrali previše prema nazad nego što smo trebali. Bili smo slabi u duelu u prvom poluvremenu, ali u drugom ste vidjeli drukčiju verziju Rosenborga. Rekao sam im na odmoru da nitko nije na razini na kojoj bi trebao biti i da je sasvim izvedivo nadigrati ih.'

Klub iz Trondheima čeka dvoboj sa Stabaekom za vikend, ali misli su već okrenute uzvratu protiv Dinama.

'Mislim da smo fizički snažniji od njih i da imamo veću izdržljivost. Sasvim je još moguće dostići dva gola razlike,' zaključio je strateg Rosenborga.