USKORO NA SUDU?

Ljubavi više definitivno nema! Dr. Carneiro odbila Mourinha

22.09.2015 u 21:18

Bionic
Reading

Jose Mourinho očito je shvatio da je pretjerao s udaljavanjem doktorice Eve Carneiro od prve momčadi te joj je, prema pisanju otočkih medija, poručio da se vrati u bazu

Eva Carneiro, podsjetimo, šest je godina članica stručnog stožera londonske momčadi. Osim toga, zbog svoje ljepote često je bila po medijima, na radost navijača 'plavaca'.

No Jose Mourinho nije imao milosti pa je u utakmici prvog kola protiv Swanseaja dobila jezikovu juhu uvrijedivši je i izjavom 'da je kurv... kći',  jer je pokušala tretirati ozljedu Hazarda u trenutku kad je on bio uvjeren da njegovom igraču nije ništa, a situacija na terenu bila je takav da je svaki igrač bio bitan.

'Nisam bio sretan zbog medicinskog osoblja, jer i ono mora razumjeti igru. Ako ideš pomoći igraču, moraš biti siguran da on ima ozbiljan problem, a Eden nije imao. Moje medicinsko osoblje ostavilo me sa samo osam igrača u polju i kontranapadom', objasnio je svoju nervozu Jose Mourinho

Na kraju su Chelsea i Swansea odigrali  2:2, a utakmica je krenula nizbrdo za domaće nakon što je Curtois skrivio penal i dobio crveni.

Doktorica Eva Carneiro Mourinhu ne može oprostiti 'seksističke komentare u 21. stoljeću', a pogotovo ne to što ju je protjerao s klupe Chelseaja iako je (savjesno) radila svoj posao. Engleski mediji pišu da se doktorica oglušila o Mourinhovu naredbu da se ponovo pridruži momčadi u trening centru, a potom i na klupi.

Prema istom izvoru, Carneiro je angažirala odvjetnike što bi mogao biti znak za to da će povesti legalnu bitku protiv Chelseaja u vezi s radnim pravima i zatražiti odštetu.