POTJERNICA

Ljubav se pretvorila u mržnju! Ružne poruke Barcinih navijača Neymaru...

02.08.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Neymar više nije poželjan u dresu Barcelone. Jasno su mu to poručili navijači katalonskog kluba koji su Brazilca prekrižili za sva vremena

Neymar je korak do PSG-a, a ne tako davno kunio se u vjernost prema Barceloni. No tako je to u modernom nogometu gdje je jedina prava ljubav ona prema milijunima eura na bankovnom računu (čast izuzecima).

I tako je obožavani brazilski nogometaš odjednom postao najomraženija osoba kod Barcinih fanova koji ne skrivaju svoje ogorčenje transferom u kojem će na Camp Nou stići rekordna svota za odštetu od 222 milijuna eura.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Još ništa nije službeno potvrđeno, ali i kada bi transfer nekim čudom propao, za Neymara ionako ne bi bilo više mjesta u Barceloni. Jasno su mu to dali do znanja i pojedini navijači.

Naime, oko Camp Noua osvanule su potjernice s likom Neymara na kojima piše 'izdajnik', ali i poruka 'plaćenici moraju otići, Barcelona je samo za one koji vole njezin dres'.

Najbolje od Neymara u 2017.

Nešto slično proživljavao je i Luis Figo kada je dres Barce zamijenio Realom pa je jasno kako su Neymarovi golovi i zasluge za brojne trofeje brzo zaboravljeni. Je li to zaslužio prosudite sami.

Jasno je samo da ako ikada bude gostovao u Barceloninom hramu s PSG-om brazilskog nogometaša dočekat će zvižduci, žestoke uvrede, pogrdni transprenti, kovanice, upaljači, boce...