navijači razočarani

Katalonija na nogama: Nema više sumnji oko slučaja Neymar!

02.08.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Vodeći katalonski dnevnici El Mundo Deportivo i Sport objavili su ove srijede da je Neymar na posljednjem treningu otvoreno priznao suigračima da odlazi iz Barcelone, a transfer u PSG trebao bi biti službeno potvrđen do kraja tjedna...

Sapunica oko slučaja Neymara čini se da se bliži kraju. Ove srijede svi su vodeći katalonski mediji objavili vijest da se Brazilac na posljednjem treningu oprostio od suigrača i potvrdio im da namjerava napustiti Barcelonu, što je bilo dovoljno kako bi spomenuti mediji njegov odlazak proglasili i službenim.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Brazilski 25-godišnji napadač trebao bi karijeru nastaviti u PSG-u koji će platiti odštetnu klauzulu od 222 milijuna eura te ga također učiniti najplaćenijim igračem svijeta, kao i najskupljim transferom u povijesti.

Vijest je potvrdio i jedan od glasnogovornika kluba.

'Igrač je došao na trening kao što je bilo i dogovoreno te zatim objasnio suigračima da odlazi. Trener ga je oslobodio od treninga i pustio da se pobrine za svoju budućnost,' citira svoj klupski izvor AFP.

Veliko je to razočaranje za čelnike katalonskog kluba koji smatraju kako je Neymar izabrao novac umjesto sportskog izazova koji mu nude na Camp Nouu.

Navijače posebno boli što je svojim golovima sredio Juventus i Manchester United, a asistencijama Real u nedavnim utakmicama pa je jasno da će nedostajati Barceloni u novoj sezoni.

Dnevnik El Mundo Deportivo naglašava da bi posao mogao biti brzo dovršen, a već u petak i službeno potvrđen njegov prelazak u pariški klub...