praznik za oči

Ljepša strana Eurobasketa: Atraktivne plesačice koje će zapaliti Istanbul

08.09.2017 u 15:51

Bionic
Reading

Utakmice po skupinama su odigrane, poznati su svi parovi osmine finala, a novost je ta da će se od ove faze natjecanja sve utakmice Eurobasketa igrati u Istanbulu. Dio plesačica u glavni grad Turske stiže iz Cluja, Helsinkija i Tel Aviva

Kao što je poznato, hrvatska košarkaška reprezentacija u osmini finala Eurobasketa igra u nedjelju (20.30 sati) protiv Rusije, uz dodatak kako pobjednik tog dvoboja u četvrtfinalu ide na boljeg iz susreta Litve i Grčke.

>> Ovo je recept kako Hrvatska može zaustaviti Ruse i moćnog Šveda

Naravno, ovo je nama najzanimljiviji par, ali složit ćete se da će biti zanimljivo i na drugim utakmicama. Prvenstveno na ogledu aktualnog europskog prvaka, Španjolske, i domaćina Turske.

No osim u košarci, sigurni smo da će svi oni koji posjete dvoranu uživati u prekrasnim plesačicama, koje svojim plesnim točkama publiku zabavljaju tijekom minuta odmora. A da je uistinu riječ o ljepoticama, uvjerite se pogledavši fotografije u galeriji.

  • +24
Navijačice na Eurobasketu 2017 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA

RASPORED

Osmina finala

Subota: Slovenija - Ukrajina (11.30), Njemačka - Francuska (14.15), Finska - Italija (17.45) i Litva - Grčka (20.30)

Nedjelja: Latvija - Crna Gora (11.30), Srbija - Mađarska (14.15), Španjolska - Turska (17.45) i Hrvatska - Rusija (20.30)

  • +3
Eurobasket, skupina C: Hrvatska - Češka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA